Soalan Lazim

1.  Saya berminat menjadi agen tuan, bagaimana komisyen dibayar ?
Komisen dibayar ke akaun bank setiap minggu apabila bonus anda mencukupi sekurang-kurangnya RM50. Pastikan maklumat akaun bank anda lengkap diisi pada laman profile anda.

 

2.  Saya sudah buat order, bilakah produk akan sampai ke rumah saya?
Produk akan sampai dalm masa 7 hari waktu bekerja melalui poslaju secara PERCUMA.

 

3.  Bagaimana nak beli produk di Perfume Branded Outlet ni?
a. Pastikan anda telah mendaftar bersama kami dahulu. 
b. Login ke page ahli.
c. JIka anda belum pernah membeli dengan kami, klik Upgrade Now dan isi borang belian disitu. 
d. Buat bayaran produk ke akaun syarikat yang tertera dalam borang belian.
e. Produk akan diproses dan sampai ke rumah anda dalam masa 7 hari waktu bekerja.

 

4.  Adakah syarikat berdaftar dengan SSM?
Ya, Perfume Branded Outler ini dimiliki sepenuhnya oleh Carelife Beauty Enterprise berdaftar dengan SSM untuk urusniaga secara online dan offline. Kami telah berdaftar sejak tahun 2017 lagi dan kami banyak menjual produk-produk secara online.

5.  Boleh kah saya promote bisness ini?
Sudah tentu. Gunakan link VIP anda untuk mempromosi. 

 


Soalan selalu orang akan tanya

Jika saya nak beli dan guna sahaja boleh tak?                                                                                                                                                                                                              Boleh tak ada masalah sebab konsep kita disini BELI. GUNA. JUAL jika nak beli dan guna sahaja boleh jika nak beli guna dan jual pun boleh tak ada masalah.

 

Berapa sebotol kalau saya nak beli ? 
Sebotol kita boleh jual RM15 ke RM20 sebotol utk 20ml dan 100ml RM75 ke RM80.

 

Ni ori ka? 
Perfume dijual dengan Kualiti sangat tinggi hampir setanding dengan Original 

 

Kalau nak ambik banyak boleh dapat murah tak? 
Boleh syarikat boleh bagi murah 12botol dengan harga 20ml/RM10 sebotol Jika 100ml RM45 sebotol/min 3botol tidak termasuk postage 

 

Kenapa saya boleh dapat murah kat supplier lain sebotol RM6 kalau beli banyak saya dapat RM5? 
Tak pa lah syarikat tak boleh bagi harga itu sebab perfume syarikat jual adalah gred yang bagus kalau nak yang jenis gred murah macam awak dapat pun ada juga tapi kami tak jual dan satu lagi kami berkongsi jualan dan keuntungan dalam kumpulan bukan buat jualan sorang-sorang. Harga kami semua sama.

 

Kalau saya nak buat pembelian pertama macam mana saya nak buat saya ni tak pandai sangat pasal internet? 
Untuk pembelian pertama anda kena lah buat pendaftaran untuk memudahkan kami buat penghantaran nanti. Untuk memudahkan para pembelian syarikat ada buat cara pembayaran anda boleh masuk dan lihat video tutorial yang diberi